tirsdag den 27. december 2011

Evaluering af det pædagogiske prøveforløb

Den pædagogiske profession
EVALUERING

Undervisning: Vi har i det pædagogiske forløb nydt godt af en varieret undervisning, der ud over den normale undervisning, har budt på fremvisning af dokumentarfilm, gruppearbejde og ekskursion. Faglige diskussioner har givet os mulighed for, at udveksle meninger og synspunkter fra teorien til erfaring og refleksioner fra vores praksis. Mængden af litteratur til undervisningen har været inspirerende og relevant, men der har været meget læsestof og pga. tidsnød, har det til tider været nødvendigt at prioritere læsningen. Er det en tekst der kan skimmes eller er det en tekst der er relevant til vores opgave?  Rart at der i forbindelse med undervisning var afsat tid til refleksion og diskussion til vores blog opgave – portfolie.

Opgaven: Vi har i gruppen oplevet en god arbejdsmoral og et godt samarbejde. Studiedagene har givet os god mulighed for at forberede os til det pædagogiske prøveforløb, med mulighed for at fordybe sig i teorierne samt at drage i felten.  

Vejledning: Vores vejledningsforløb har været positivt, relevant og konstruktivt. Vi har fået gode råd og brugbare tilbagemeldinger både pr. mail samt til vores vejledninger samt efterfølgende på vores fremlæggelse og opgave. LIL har været god til at stille os eftertænksomme spørgsmål.
Studiegruppen; Anette J, Anette U. C og Solveig

1 kommentar:

  1. Hej solveig

    Jeg har nu læst dine refleksioner over port folio opgaven her på bloggen. Godt at du har gjort dig refleksioner over de fleste af undervisningsemner, de steder hvor du har tydeliggjort og relateret emnet til læringsmålene for pædagogik har været fint.
    Hilsen
    Susanne Baumann Ravn

    SvarSlet