onsdag den 29. september 2010

Interview - Fys.

Jeg har gennemført et 40 min. interview med børnefysioterapeuten Lotte. Jeg var hel høj, da jeg gik fra mødelokalet. Sikke en masse relevant faglig viden jeg fik med på min diktafon både om fysioterapeutens arbejdsindsats og kompetencer samt det tværfaglige team opbyggelse, rolle og ansvar. Formålet med interviewet er, at få belyst forskellige problemstillinger i forhold til tværfaglig samarbejde med fysioterapeutens fagbriller. Jeg har lavet en transskribtion af mit interview og det tog kun 4 timer og 12 min. God fornøjelse til I andre.

2 kommentarer:

 1. Hej Solveig!

  Dejligt at interviewet gik super. Har du lagt lydfilen ind på pc'en? Mit interview tog en time og jeg måtte nærmest stoppe hende til sidst ;0)...Hun havde bare så meget at fortælle og det gik rigtig godt. Jeg mangler nu bare at transkribere... Anette

  SvarSlet
 2. Hej Anette
  Jeg har lagt lydfilen ind på min pc som en sikkerhedsfil. Jeg har problemer med at få indstillet diktafonen til at afspille langsomt. Jeg har fået det til at afspille hurtigt og kan jeg ikke slå fra igen. Manualen er ikke den helt store hjælp.
  Det glæder mig dit interview gik godt :-)

  SvarSlet